Cum să-ți menții tractul digestiv sănătos

 

Beneficiile fibrelor

Consumul constant de piure înfundă stomacul și perturbă funcționarea normală a digestiei. Organismul are nevoie de fibre pentru a rămâne sănătos. Este parțial absorbit și parțial are un efect mecanic asupra intestinelor, stimulează funcția motrică a organelor digestive, sporește secreția de sucuri necesare acesteia, o îmbunătățește și crește valoarea biologică a majorității alimentelor. Fibrele ajută la curățarea tractului digestiv. Alimentele sărace în fibre pot provoca constipație.

 

Este indicat să consumați alimente bogate în fibre (ciuperci, alge, fructe, legume) în mod regulat, de preferat în fiecare zi. Ierburile sălbatice bogate în elemente biologic active sunt considerate deosebit de utile. Varza este foarte utilă, iar o salată de varză proaspătă și morcovi proaspeți, asezonată cu ulei de măsline, curăță foarte bine tubul digestiv de „rămășițele dineurilor anterioare” lipite pe pereți.

 

Fibrele îmbunătățesc metabolismul în organism - simți imediat un val de forță, iar după un timp aspectul devine mai atractiv, pielea devine mai netedă, părul devine mătăsos și o sclipire apare în ochi.

 

În plus, fibrele creează mediul necesar vieții microbilor benefici și elimină colesterolul și substanțele nocive. Pe lângă alimentele care conțin fibre, este indicat să mănânci uneori și câteva semințe de mere sau de struguri. Patru până la cinci bucăți pe săptămână sunt suficiente - acest lucru îmbunătățește procesul de curățare a colonului. Coji de mere si pere sunt folosite in acelasi scop. Astfel, este mai benefic să mănânci mărul sau para cu coaja.

 

Este foarte util să folosiți amidonul pentru curățarea tractului gastrointestinal. Cunoscutul jELEU curăță ușor tractul digestiv, ajută la colită, gastrită, ulcer gastric și unele intoxicații. Amidonul accelerează schimbul de acizi biliari și excreția lor, reduce cantitatea de colesterol din organism.Cea mai sănătoasă mâncare, care lasă un minim de toxine în organism, este preparată din ingrediente proaspete și consumată aproape imediat. Trebuie să includeți plantele sălbatice în dieta dvs. ca sursă de vitamine și substanțe biologic active; de ​​asemenea, ele curăță bine tractul gastrointestinal.

 Curățarea agar-agar

Consider agar-agar o componentă esențială a unei alimentații adecvate. În Orient au observat pentru prima dată că dacă fierbi și uscați alge brune, obțineți o substanță transparentă neobișnuită, fără miros, gust sau culoare. Dacă această substanță este umezită din nou, se formează un jeleu gros și dens. Masa de tip jeleu absoarbe bine toate toxinele găsite în stomac și tractul digestiv, elimină substanțele nocive din ficat, îmbunătățind funcționarea acestuia.

 Deserturile făcute din agar-agar sunt foarte gustoase și sănătoase. În Japonia, din el se prepară o mare varietate de marmelade, cuburi de jeleu, figurine de jeleu, pe care copiii le adoră, sau aspic de fructe, pe care fetele îl iubesc atât de mult.

 Orice produs din agar-agar este foarte sănătos. Absoarbe și îndepărtează substanțele nocive și produsele de descompunere ai microorganismelor patogene din organism. Nu vrei să-și pună cimitirul în tine?! Aceasta înseamnă că acestea trebuie îndepărtate din organism, iar substanțele agar-agar și pectină fac acest lucru cel mai bine. Agar-agar vă poate ajuta să pierdeți în greutate - nu este absolut digerabil și, umflarea intestinelor, creează o senzație de plenitudine, în timp ce stomacul funcționează mai activ.

Două sute de grame de mere uscate se toarnă cu o jumătate de litru de apă rece și se fierb la jumătate la foc mic. Ar trebui să rămână aproximativ un pahar și jumătate de lichid. Un medicament gustos și sănătos este gata. De obicei, o porție este suficientă pentru a îmbunătăți digestia.

Curățarea tractului digestiv cu apă topită

Apa este viata. Iar apa topită ne oferă o „a doua” viață. Curăță perfect organismul, îl întinerește și saturează toate celulele cu energie. Multe păsări zboară spre nord primăvara pentru a prinde timpul de topire a apei și pentru a aduce urmași sănătoși. Apa topită reînvie viața.

 Aș dori să vă recomand o metodă de curățare a tubului digestiv cu apă topită. Apa este un solvent universal, dar cu acțiune lentă și, cel mai important – accesibil tuturor – curăță foarte bine organismul, spălând deșeurile și toxinele. Majoritatea oamenilor văd rezultate în decurs de 10 zile. Apare puterea, starea de spirit crește. Se pare că este cu câțiva ani mai tânăr. Poți să faci mai mult și să fii mai puțin obosit. Îmi place că curățarea cu apă topită este simplă și nu necesită efort sau cheltuială semnificativă, iar rezultatul este pur și simplu magnific! Metoda este foarte simplă.

 Beți 20 de mililitri de apă topită o dată pe zi timp de 7 zile la rând, apoi faceți o pauză de 7 zile. Bea apă topită încă 7 zile. Luați o pauză de 1-2 luni. Rezultatul este o curățare blândă a corpului. Dacă aveți un stomac deranjat, încercați să beți apă o dată la două zile.

 Apa are o amintire - ceea ce îi spunem, la ce ne gândim în prezența ei, vom primi pentru noi înșine.

 În Japonia, se obișnuiește să-și exprime recunoștința înainte de a mânca - acest lucru îmbunătățește sănătatea. Puteți să luați un pahar mic de apă topită, să-i mulțumiți și să vă exprimați dorințele. De exemplu, pentru ca rinichii să funcționeze normal, astfel încât pielea să devină „catifelată”. Apoi turnați această apă într-o baie plină și întindeți-vă în ea.

 Apa reacționează și la sunet. Sub influența muzicii armonioase sau a anumitor sunete, devine armonios și îmbunătățește starea corpului. Această apă ajută la eliminarea toxinelor din organism.

 Când faci o baie sau alte proceduri cu apă, trebuie să te gândești doar la lucruri plăcute. Gândurile rele sau anxioase în această perioadă vă pot dăuna sănătății. Băile săptămânale cu apă armonizată sau topită curăță bine corpul.

 Umpleți o baie cu apă la o temperatură de 34-36 °C, turnați în ea douăzeci de mililitri (un pahar mic) de apă topită sau armonizată. După câteva minute, poți face o baie timp de 5-15 minute, amintindu-ți ceva plăcut sau imaginându-ți o zi însorită, nori plutind pe cerul albastru. Vă puteți imagina orice imagine, un gazon înflorit sau un câmp nesfârșit - orice vă aduce sentimente vesele. Părul și capul trebuie să rămână uscate atunci când faceți o baie.

 Curățare cu apă

Datorită purității gândurilor, rostind cuvinte bune, rugăciuni, mantre, o persoană este capabilă să-și îmbunătățească sănătatea și să facă mediul favorabil pentru viață. Prin urmare, consumul de apă potabilă și alte băuturi în stare iritată nu va face decât să vă strice propria sănătate. Mai întâi trebuie să te calmezi puțin. Este mai ușor să faci acest lucru făcând acest exercițiu.

 Exercițiu pentru a vă calma

 Stați drept, cu picioarele împreună (sunt permise picioarele depărtate la lățimea umerilor). Brațele sunt poziționate liber în lateral, palmele deschise. Respiră adânc. Expiră, direcționând mental aerul expirat în palmă, pe care o strângi într-un pumn. Canalizează toată iritația și furia în pumnul tău. Transformă-ți mental furia în nisip. Deschideți pumnul și scuturați „nisipul”.

 

Puteți face acest exercițiu de 3 ori la rând.

 

Cum să încărcați apa cu energie pozitivă

Legendele antice și cercetările moderne spun același lucru: apa este purtătoare de informații și o reține mult timp (până când se transformă în stare de vapori). Când apa pătrunde în organism, transmite informațiile pe care le conține tuturor lichidelor, așa că este foarte important să consumi apă cu informații pozitive sau vindecătoare.

 

Luați o ceașcă sau un pahar de sticlă, de preferință frumos, evocând emoții pozitive și întotdeauna curat. Turnați în ea apă curată fiartă. Puteți ține o lingură de argint în apă. Camera trebuie să fie calmă, fără certuri (este indicat ca vecinii să nu se certe în spatele peretelui), televizorul și radioul să fie oprite. Nu ar trebui să existe nicio interferență.

 

O persoană ar trebui să rămână într-o stare de spirit calmă, încercând să nu permită gânduri străine. Este mai bine să repeți în avans ceea ce vrei să spui apei. Folosesc „ohm” universal (pronunțat o-oh-oh-mmm). Atingeți paharul (sau paharul) cu apă. Spune cuvintele potrivite sau „om”, mantra sau rugăciune și imediat după aceea bea apă. Apoi așezați cana goală pe masă și stați sau întindeți-vă în liniște pentru o vreme. Este indicat să ascultați muzică melodică.

 

Îmbunătățirea funcționării tractului gastro-intestinal

Luați un pahar cu apă fiartă la temperatura camerei. Așezați partea inferioară a paharului în mijlocul palmei mâinii drepte, acoperiți paharul deasupra cu palma mâinii stângi. Imaginează-ți mental cum apa, impregnată de dragoste și recunoștință, îți aduce sănătate. După câteva minute, bea-l. Această apă ajută la diaree.

 

Dar apa preparată în acest fel te va ajuta împotriva constipației. Luați un pahar cu apă fiartă la temperatura camerei. Puneți partea inferioară în mijlocul palmei mâinii stângi, acoperiți paharul deasupra cu palma mâinii drepte. Imaginează-ți mental cum apa, impregnată de iubire și recunoștință, îți dă sănătate. După câteva minute, bea această apă.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.