Poți să fii sănătos la orice vârstă!

Poți să fii sănătos la orice vârstă!

Cea mai bună vârstă este cea care nu este ascunsă!
Din ce în ce mai mulți oameni din întreaga lume împărtășesc astăzi convingerea celebrului adept al teoriei îmbătrânirii elegante, profesorului  Jacques Proust. Adepții filozofiei îmbătrânirii better aging  sunt convinși că este inutil să lupți împotriva îmbătrânirii, deoarece este inevitabil. Dar acest proces ar trebui să fie frumos. A fi în deplină armonie cu tine însuți, a nu-ți ascunde vârsta este un obiectiv realizabil!

O viață mai bună de îmbătrânire cu Kirrano
Cu fiecare generație, speranța de viață crește. Pe vremea lui Romeo și Julieta, o femeie de 26-28 de ani era considerată o mamă respectabilă a familiei. Astăzi este floarea tinereții. Conform celei mai recente iterații a clasificării pe vârstă oferită de OMS, se constată:
- 18 - 44 de ani - vârsta tânără,
- 45 - 59 de ani - vârsta medie;
- 60 - 74 de ani - vârsta înaintată,
- 75 - 90 de ani - vârsta senilă;
- peste 90 de ani – centenari.
În acest articol, vom vorbi despre preparatele cheie cu vitamine, minerale, extracte din plante și despre nutraceutice  care pot ajuta la menținerea sănătății și a longevității active.

Articolul prezintă, de asemenea, o selecție largă de suplimente alimentare complexe solubile, care sunt menite să aibă o acțiune complexă și mult mai rezultativă  în comparație cu alte mono preparate, care sunt mai puțin eficiente, deoarece secretul este în abordarea în complex și doar așa putem avea rezultat.

Atât pentru piele, cât și pentru articulații
Îmbătrânirea naturală este diferită pentru fiecare, dar atât bărbații, cât și femeile vor să arate demni la orice vârstă. Pentru a menține turgența pielii, pentru a îmbunătăți starea părului și, de asemenea, pentru a oferi sprijinul nutrițional necesar articulațiilor, oaselor și ligamentelor, suplimentele de la Kirrano ANTIAGE AA100, LUTEINBAR EHN12+ și ARTROBAR HGB+ vă vor ajuta.
Unul dintre hit-urile noastre principale este ANTIAGE AA100 într-o doză zilnică. Doar adăugați o porție de ANTIAGE AA100 la băutura dvs. preferată!


Poți spori efectul acestui suplimente alimentare cu ajutorul unei noutăți de la Kirrano – suplimentul ARTROBAR HGB+ care nu conține conservanți c a majoritatea preparatelor KIRRANO. ARTROBAR conține  nu numai acid hialuronic și colagen marin, ci și sulfat de glucosamină, chondroitin sulfat, MSM, Magneziu, Zinc, D-biotină, Vitamina D3 extracte de scoarță din rădăcină de Gheara diavolului, Salcâm japonez, Tămâie indiană, Lămâie, Matcha.
Aceasta este o combinație excelentă naturală care poate ajuta la susținerea sănătății articulațiilor și ligamentelor, precum și la reducerea durerii.


O memorie bună, nervi puternici
... și toate acestea pot fi asigurate prin primirea unei singure noutăți de la Kirrano- băutură MEMORY BOOSTER MBS72
Acest supliment conține deja toate elementele necesare:
- Rădăcina Rhodiola (Rhodiola crenulata) - Poate ajuta la reducerea stresului, performanță îmbunătățită la exerciții, funcția cognitivă îmbunătățită.
- Ginkgo biloba (Ginkgo biloba L.) - Îmbunătățește sistemul circulator al creierului și sistemul cardiovascular, combate depresia , ameliorează diverse afecțiuni oculare , contribuie la vindecarea unor afecțiuni ale pielii , sprijină memoria, reglează metabolismul, îmbunătățește funcția cognitivă, micro circulația sistemului sangvin, poate reduce simptomele tulburărilor psihice și demenței
- Beta-Alanină -este unul din cei mai prevalenți aminoacizi în corpul uman; aproape 8% a structurii primare a numeroase proteine. Beta-Alanină cel mai uman este sintetizat în celulele musculare. În interiorul ficatului, Beta-Alanină este convertită în piruvat; un compus care este integrantă pentru sinteza glucozei. Beneficiile Beta-Alanină pot include protecție naturală din nivelurile de glucoză din sânge scăzută (hipoglicemie) și energie crescută.
- Taurina- Taurina este un aminoacid natural care conține sulf. Este concentrat în special în creier, ochi, inimă și mușchi. Taurina are funcții importante în inimă și creier. Ajută la susținerea creșterii nervilor. De asemenea, ar putea aduce beneficii persoanelor cu insuficiență cardiacă prin scăderea tensiunii arteriale și prin calmarea sistemului nervos
- Vitamina B6 – susține metabolismul energetic, metabolismul proteinelor și al glicogenilor, contribuie la reducerea oboselii și extenuării
- Vitamina B1 -contribuie la funcționarea normală a inimii


O vedere ascuțită și piele, păr, unghii sănătoase
O gamă completă de nutrienți esențiali în doza optimă: Vitamina C, B3, B5, B6, B2, B1, A, E, D-Biotină, Zinc, Cupru, Magneziu, Hialuronat de sodiu, Colagen marin, L-metionină, L-leucină și extract din Gălbenele, flori și părți aeriene de Silur. O formă convenabilă de utilizare (băutură instantanee în plicuri), aport rapid și confortabil - toate acestea fac din LUTEINBAR EHN12+

Pentru vivacitate și bună dispoziție, vă recomandăm să luați suplimentar alimentar lichid ENERGY BOOSTER EBS467 cu extract din rădăcină de Maca, rădăcină de Ginseng, frunze de Gingko biloba, bogat în Vitamina B1, Vitamina B6 care va contribui la reducerea oboselii și extenuării, și totodată îmbunătățind funcțiile cognitive.

Pentru inimă și vasele de sânge
Cei care trebuie să acorde o atenție deosebită menținerii sănătății sistemului cardiovascular pot folosi ca suport nutrițional un complex pe bază de extracte din plante:  extract din Frunze de viță de vie, Rădăcină de troscot japonez, Boabe de struguri roșii, Acerola, Semințe de struguri și bogat în Vitamina C, Vitamina B3, Vitamina B1 - RESVERATROL RRW 173
Acest supliment alimentar lichid de la Kirrano  contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular.

Iar pentru menținerea sănătății sistemului vascular și venos puteți lua suplimentul alimentar lichid de la Kirrano- VENOSALV VS137.
Compoziția suplimentului în doze optime conține Vitamina C, Vitamina B3, B2, B1 și extracte din Frunză de viță de vie, Hamamelis, Coada-calului, Castan, Afine, Salcâm japonez necesare pentru sănătatea sistemului vascular și venos.
Afinele - contribuie la îmbunătățirea circulației venoase și ajută la îmbunătățirea rapidă a echimozelor produse de către fragilitatea capilară.
Vița de Vie - contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine și cardiovasculare.
Hamamelisul - îmbunătățește formula și ajută circulația
Coada-calului - contribuie la sănătatea cardiovasculară
Castanul - contribuie la sănătatea generală a picioarelor și a venelor acestora, adjuvant în insuficiență venoasă
Sophora japonica – Bogată în Vitamina P (Rutin), -contribuie la menținerea elasticității vaselor sanguine
Vitamina B3 - contribuie la metabolismul energetic normal
Vitamina B2 - Riboflavina contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase, contribuie la menținerea globulelor roșii normale
Vitamina B1- contribuie la funcționarea normală a inimii
Vitamina C - contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală ade sânge

Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.