Cum Funcționează Memoria și Cum o Putem Îmbunătăți

Cum Funcționează Memoria și Cum o Putem Îmbunătăți

Simți că memoria ta începe să îți joace feste pe măsură ce îmbătrânești? Uitarea unor detalii importante devine tot mai frecventă? Nu te îngrijora, există modalități de a-ți îmbunătăți memoria și de a-ți menține creierul sănătos și activ.

 


Merită să suportăm o scădere rapidă a calității vieții?
Este cu adevărat imposibil să trăiești o a doua tinerețe după 50, menținând un creier „viguros”?
Este posibil, dar mai întâi ar trebui să acceptați faptul că modificările creierului legate de vârstă - probleme minore cu atenția, memoria, viteza de gândire - sunt absolut normale pentru toate persoanele de peste 50 de ani. Aceasta nu este o boală, ci un proces fiziologic natural. La această vârstă, fiecare celulă a corpului îmbătrânește, iar creierul nu face excepție. Există însă o serie de motive care accelerează acest proces: stresul, lipsa de somn, alimentația dezechilibrată, obiceiurile proaste, stresul oxidativ.
Toate acestea conduc la deteriorarea și funcționarea defectuoasă a neuronilor creierului, moartea prematură a acestora și la o scădere a volumului materiei cerebrale.
Desigur, din această cauză, abilitățile intelectuale se deteriorează rapid.

Apropo, există studii care demonstrează că creierul nu începe să „îmbătrânească” la bătrânețe! Deja la vârsta de 30 de ani încep primele schimbări, dar ele decurg foarte încet, aproape imperceptibil datorită potențialului enorm al creierului nostru. Prin urmare, dacă ai prieteni, oameni apropiați, tineri, care uită telefonul acasă poate acestea sunt primele clopote a modificărilor legate de vârstă.


Cum să inversăm îmbătrânirea creierului?
E imposibil să anulați acest proces natural, dar oprirea, reducerea consecințelor este destul de posibilă.
Este în puterea ta să faci totul pentru a te asigura, ca declinul funcției creierului, indiferent de cauză, să nu vă afecteze calitatea vieții. Renunță la obiceiurile proaste, asigură-te că dormi cel puțin 7-8 ore pe zi, adaugă activitate fizică zilnică, poți doar să mergi mai mult pe jos.
1. Încearcă să duci un stil de viață sănătos și recomandări banale pe care toată lumea le aude, dar sunt cele mai elementare și nu trebuie subestimate.
2. Nu încetini, continuă să te încarci cu activitate intelectuală, creierul tău are nevoie de ea. Citește cărți, rezolvă cuvinte încrucișate, începe să înveți o limbă străină - antrenează-ți memoria în fiecare zi.
3. Revizuiește-ți dieta, gândește-te dacă îți hrănești suficient creierul, are acesta suficientă energie pentru a rezista schimbărilor viitoare? Includeți în dietă alimente bogate în vitamine și microelemente esențiale și asigurați-vă că luați suplimente care vă vor ajuta la prelungirea tinereții creierului.
MEMORY BOOSTER MBC72  de la KIRRANO ajută la creșterea concentrației, îmbunătățește memoria și ajută la susținerea capacității creierului!
Sunt principalele vitamine ale creierului. Sunt necesare pentru buna funcționare a neuronilor și integritatea acestora. Calitatea funcțiilor cognitive ale unei persoane depinde și de ele: viteza gândirii, memoria, atenția - aceste vitamine sunt si concentrarea lor, stabilesc ritmul activității creierului tău.
Rădăcina de RHODIOLA menține performanța cognitivă și mentală GINGO BILOBA susține micro circulația la nivelul sistemului sangvin care sunt importante pentru întregul organism. Acestea sunt principala sursă de energie, a cărei deficiență crește oboseala, letargia și scade performanța.
Prin urmare, soluția este să luați un complex natural cu aceste substanțe pentru a hrăni pe deplin creierul și a-i menține toate funcțiile.
S-a dovedit că există o relație puternică între capacitățile intelectuale ale unei persoane și conținutul de FASFORILATE în creierul său: disfuncția creierului legată de vârstă are loc simultan cu o scădere a concentrației de FOSFOLIPIDE în acesta, conține ingrediente și vitamine pentru o bună funcționare a creierului cu rădăcina de RHODIOLA pentru menținerea performanței cognitive, Ginkgo BILOBA pentru sprijinirea circulației sanguine, și vitaminele B6 și B1 pentru metabolismul energetic și funcționarea inimii.

Desigur, din această cauză, abilitățile intelectuale se deteriorează rapid.

Apropo, există studii care demonstrează că creierul nu începe să „îmbătrânească” la bătrânețe! Deja la vârsta de 30 de ani încep primele schimbări, dar ele decurg foarte încet și aproape imperceptibil datorită potențialului enorm al creierului nostru. Prin urmare, dacă cei dragi tăi tineri uită numărul de telefon acasă, un loc de parcare sau întâlnirile importante, nu ar trebui să-l atribui la simpla oboseală sau la consecințele de a fi suferit de Covid, de exemplu - poate că acestea sunt primele clopote a modificărilor legate de vârstă.
Cum să inversăm îmbătrânirea creierului?
Este imposibil să anulați acest proces natural, dar oprirea și reducerea consecințelor acestuia este destul de posibilă.
Este în puterea ta să faci totul pentru a te asigura că declinul funcției creierului, indiferent de motive, nu afectează calitatea vieții tale cât mai mult posibil:
Încearcă să duci un stil de viață sănătos și activ. Renunță la obiceiurile proaste, asigură-te că dormi cel puțin 7-8 ore pe zi, adaugă activitate fizică zilnică, chiar și doar mergi mai mult. Recomandări banale pe care toată lumea le aude, dar sunt cele mai elementare și nu trebuie subestimate.
Nu încetini, continuă să te încarci cu activitate intelectuală, creierul tău are nevoie de ea. Citește cărți, rezolvă cuvinte încrucișate, începe să înveți o limbă străină - antrenează-ți memoria în fiecare zi.
Revizuiește-ți dieta, gândește-te dacă îți hrănești suficient creierul, are acesta suficientă energie pentru a rezista schimbărilor viitoare? Includeți în dietă alimente bogate în vitamine și microelemente esențiale și asigurați-vă că luați suplimente care vă vor ajuta la prelungirea tinereții creierului, concentrației, îmbunătățește memoria și ajută la susținerea capacității creierului
Vitamina B6, B1 îți pot schimba vârsta creierului, sunt principalele vitamine ale creierului, necesare pentru buna funcționare a neuronilor și integritatea acestora. Calitatea funcțiilor cognitive viteza gândirii, memoria, atenția -stabilesc ritmul activității creierului tău.
Rădăcina de Rhodiola menține performanța cognitivă și mentală iar GINGO BILOBA susține micro circulația la nivelul sistemului sangvin care sunt importante pentru întregul organism. Acestea sunt principala sursă de energie, a cărei deficiență crește oboseala, letargia și scade performanța.

S-a dovedit că există o relație puternică între capacitățile intelectuale ale unei persoane și conținutul de FASFOLIPIDE din creierul său: disfuncția creierului legată de vârstă are loc simultan cu o scădere a concentrației de, dar aprovizionarea din alimente nu este ușoară, mai ales pentru oamenii care din diferite motive sunt obligate să respecte o anumită dietă. Prin urmare este o soluție luați un complex natural care va ajuta organismul, pentru a hrăni pe deplin creierul și a-i menține toate funcțiile.

Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.