COLAGEN MARIN de la KIRRANO

COLAGEN MARIN de la KIRRANO

Colagenul este cea mai importantă proteină structurală din organism, care formează baza țesutului conjunctiv și are un efect direct asupra stării pielii, părului, unghiilor și asupra sănătății articulațiilor și a vaselor de sânge. Sinteza proteinelor de colagen scade după vârsta de 25 de ani, iar până la vârsta de 40 de ani deficiența acestuia devine deosebit de vizibilă. Pielea își pierde elasticitatea, ovalul feței se schimbă, părul devine uscat, iar articulațiile încep să deranjeze.
Suplimentele alimentare care conțin această proteină structurală pot ajuta la umplerea deficienței și la stimularea producției de colagen.

 Recent, suplimentele alimentare care conțin COLAGEN MARIN obținut din pielea de pește au devenit din ce în ce mai populare.


COLAGEN MARIN are o compoziție de aminoacizi ușor diferită față de proteina obținută din surse animale. Astfel, aminoacizii alifatici și lizină se găsesc în ea în principal sub formă de l-hidroxipolina ceea ce crește bioechivalența produsului, deoarece sunt necesare mai puține transformări biochimice pentru absorbția acestuia.În plus, COLAGEN MARIN conține mai multă glicină, acizi care joacă un rol important în prevenirea sistemului nervos și endocrin și favorizează formarea de anticorpi și imunoglobuline obținut din materii prime japoneze de înaltă calitate și vitamina C pentru o mai bună absorbție a proteinelor.

Stimularea producției de COLAGEN MARIN îmbunătățește structura pielii feței și corpului netezind ridurile fine,încetinind procesul de îmbătrânire și dezvoltare a mobilității și reducerea durerii la nivelul articulațiilor și ligamentelor,refacerea țesutului cartilajului, accelerarea vindecării rănilor, refacerea țesutului conjunctiv după leziuni și operații, întărirea țesutului osos, reducând riscul de a dezvolta osteoporoza.

Pentru a susține pielea sănătoasă, părul, unghiile,  articulațiile,și pentru a încetini procesul de îmbătrânire, este suficient să luați 1 plic pe zi, dizolvat în 200 ml de apă. Cursul tratamentului este de 3luni. Este convenabil să luați cu dvs la serviciu sau în timpul călătoriilor. 
Utilizând COLAGEN MARIN de la KIRRANO, veți spune adio problemelor cu articulațiile și pielea.

 Acest supliment premium este formulat pentru a susține sănătatea articulațiilor, reducând disconfortul și îmbunătățind mobilitatea. În plus, colagenul marin contribuie la menținerea elasticității și fermității pielii, oferindu-vă un aspect mai tânăr și mai sănătos. Redescoperiți bucuria de a avea articulații sănătoase și piele strălucitoare!

Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.