Ce este detoxifierea cu adevărat - o dietă nouă sau o modalitate reală de a „curăța” organismul și de a pierde în greutate?

Ce este detoxifierea cu adevărat - o dietă nouă sau o modalitate reală de a „curăța” organismul și de a pierde în greutate?

Adesea dai peste reclame că organismul are nevoie de detoxifiere regulată. În ea, o fată cu pielea și silueta perfectă apare în fața noastră. Are un pahar de smoothie verde în mâini. Ea zâmbește și vorbește despre cum, cu ajutorul unui cocktail, și-a curățat corpul, a slăbit și, în același timp, și-a îmbunătățit starea de bine. 

Ce este o dietă de detoxifiere și cât de sigură este? 

Detoxifierea înseamnă eliminarea toxinelor din organism. Acestea se acumulează atât în ​​timpul funcționării sale normale, cât și din cauza alimentației dezechilibrate, precum și din cauza poluării mediului.Mulți consideră că baza detoxifierii este mono-dieta. Există multe diete de acest tip, dar toate funcționează pe principii similare: unul sau două produse sunt consumate timp de câteva zile și, ca urmare, se presupune că organismul este curățat. De fapt, în timpul unor astfel de diete corpul este supus unui stres extrem. Puțini nutrienți, multă apă, unele componente au efect laxativ. Ca urmare, metabolismul încetinește și are loc pierderea în greutate din cauza deshidratării. Atenţie! Corpul nostru este deja echipat cu organe care elimină toate substanțele nocive din organism. Rinichii, ficatul, tractul gastrointestinal și pielea fac acest lucru în mod constant și continuu, dar în anumite momente în viață pot funcționa mai puțin eficient. Prin urmare, sprijinul competent pentru aceste organe ajută la îmbunătățirea metabolismului și a funcționării sistemului limfatic, ceea ce înseamnă scăparea de umflături, depozite de grăsime și îmbunătățirea stării pielii. 

  

Suplimente alimentare care au efect de detoxifiere.

BODY CLEANSE BCS490 este un supliment pentru detoxifiere, special formulat pentru a susține procesul natural de eliminare a toxinelor din organism. Acesta contribuie la controlul greutății prin stimularea metabolismului și îmbunătățirea digestiei. Unul dintre ingredientele principale, clorofila, este un pigment verde natural, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și detoxifiante. Clorofila furnizează organismului vitamine esențiale și minerale precum magneziu, fier și potasiu, care sprijină sănătatea generală și echilibrul organismului. Vitaminele din compoziția suplimentului contribuie la energizarea corpului și susțin sistemul imunitar.

KIDNEY CLEANSE KCS900 este un supliment formulat pentru a susține funcția excretoare a rinichilor și pentru a menține sănătatea optimă a sistemului urinar. Acesta contribuie la eliminarea toxinelor și a excesului de lichide din organism, ajutând astfel la prevenirea acumulării de reziduuri nocive. Suplimentul conține ingrediente active care nu doar sprijină sănătatea rinichilor, ci ajută la îmbunătățirea digestiei, promovând un echilibru general al organismului și o bună funcționare a sistemului digestiv.

HEPASALV HSS051 este un supliment care susține în mod natural funcționarea ficatului și a vezicii biliare. Acesta contribuie la eliminarea toxinelor din organism și favorizează un flux biliar sănătos. Reprezintă o soluție naturală pentru detoxifierea organismului, promovând sănătatea ficatului și a sistemului digestiv.

SILYMARIN SELECT SST12 sprijină procesul natural de detoxificare a ficatului, oferindu-i o protecție puternică datorită proprietăților sale antioxidante, esențiale în combaterea stresului oxidativ. Acest supliment ajută la regenerarea celulelor hepatice și susține funcția normală a ficatului, protejându-l de toxine și alți factori nocivi. În plus, contribuie la ameliorarea simptomelor bolii hepatice grase non-alcoolice, ajutând la reducerea inflamației și la îmbunătățirea metabolismului grăsimilor, sprijinind astfel sănătatea pe termen lung a ficatului.Din păcate, un pahar de smoothie verde nu este tot ceea ce va ajuta la detoxifierea corectă a organismului. Dar organele tale interne pot face asta. Trebuie doar să le oferiți sprijin în timp util.

Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.