Bătrânețea poate aștepta!

Bătrânețea poate aștepta!

 Dezvăluirea secretelor celei de-a treia tinereți!
Îmbătrânirea corpului este un proces fiziologic inevitabil care nu poate fi oprit. Cu toate acestea, poți îmbătrâni în diferite moduri: acceptă-ți vârsta și bucură-te de noua zi, sau te îngrijorezi și te enervezi de fiecare dată când te uiți în oglindă. Dacă alegi prima cale și vrei să rămâi activ mulți ani, acest articol este pentru tine.



Ce este pro-îmbătrânirea și de ce devine atât de popular?
În ultimii douăzeci de ani, conceptul de anti-îmbătrânire, care vizează prevenirea îmbătrânirii premature, a fost popular în întreaga lume. Fanii acestei filozofii cred că dacă schimbările legate de vârstă în organism sunt identificate și corectate în timp, este posibil să încetinești procesul de îmbătrânire și să prelungești tinerețea. Cu toate acestea, recent a apărut o nouă tendință în societate - pro-îmbătrânire, a cărei esență este acceptarea schimbărilor legate de vârstă ca o transformare pozitivă, menținerea unui stil de viață sănătos și a longevității active. Popularitatea pro-îmbătrânirii este destul de înțeleas deoarece urmând filozofia îmbătrânirii sănătoase, nu este nevoie să cauți defecte, să lupți cu fiecare nouă ridă și să numeri anii cu amărăciune. În schimb, poți pur și simplu să ai grijă de sănătatea ta, să zâmbești la reflexia din oglindă și să te accepți așa cum ești.


Bazele pro-îmbătrânirii, sau principii ale longevității sănătoase
Cei mai importanți factori care contribuie la menținerea sănătății sunt gestionarea stresului, somnul adecvat, exercițiile regulate, nutriția adecvată și suportul nutrițional. Mai mult, cu cât îmbătrânim, cu atât fiecare factor devine mai important.


Managementul stresului
Este imposibil să te ascunzi complet de probleme și să nu mai reacționezi la negativitate, dar toată lumea poate învăța să-și gestioneze starea emoțională.
Comunicarea cu cei dragi, întâlniri cu prietenii, plimbări în aer curat, hobby-uri, cumpărături - toate acestea au un efect pozitiv asupra sistemului nervos, ajută la distragerea atenției și la reducerea nivelului de stres.

Somnul joacă un rol important în menținerea unui sistem imunitar și a creierului sănătos. În timpul somnului, în corpul nostru au loc cele mai importante procese: se sintetizează noi celule imunitare, se formează și se întărește memoria,se neutralizează toxinele și alte substanțe nocive care au pătruns în organism, creierul procesează informațiile primite în timpul zilei.
Calitatea somnului afectează nu numai sănătatea noastră, ci și calitatea vieții. Dacă dormim bine, atunci dimineața simțim un val de forță și o dorință de a trăi. Cu lipsa sau calitatea scăzută a somnului, viața pare lipsită de bucurie și chiar și lucrurile de bază trebuie făcute printr-un efort de voință.
Pentru a normaliza somnul, trebuie să organizați un loc de dormit confortabil, să petreceți seara într-un mediu calm, să dormiți 7-8 ore pe zi și să duceți un stil de viață activ. Respectarea acestor reguli simple în multe cazuri ajută la restabilirea unui somn sănătos și la îmbunătățirea calității vieții.

Pe lângă toate acestea mai sunt suplimente alimentare de la KIRRANO care ajută la stoparea îmbătrînirii și o memorie mai bună.


CLEVER OM COM 1485 este un supliment alimentar cu o formulă avansată pentru susținerea sănătății cognitive și a sistemului nervos. Prin combinarea unor ingrediente și vitamine, acționează în mod sinergic pentru a sprijini funcțiile cognitive superioare și pentru a încetini procesul de îmbătrânire a creierului.
Studiile arată că ingredientele active contribuie la creșterea fluxului de sânge către creier, îmbunătățind astfel memoria, concentrarea și claritatea mentală. De asemenea, acest supliment ajută la reducerea stresului oxidativ și inflamației, factori care pot accelera procesul de îmbătrânire.
Pe lângă beneficiile imediate asupra sănătății cognitive CLEVER OM COM 1485 are și un efect de protecție pe termen lung, ajutând la menținerea sănătății creierului pe măsură ce îmbătrânim. Consumul regulat al acestui supliment poate fi parte integrantă a unei strategii de îngrijire a sănătății mentale și de prevenire a declinului cognitiv asociat cu înaintarea în vârstei.


Luarea suplimentului alimentar în cure de cel puțin o lună va întări mușchiul inimii, va menține fermitatea și elasticitatea pielii și va crește resursele energetice și performanța organismului. MEMORY BOOSTER MBS72 ajută la îmbunătățirea memoriei și concentrării, sprijinind funcțiile cognitive și sănătatea creierului.
Suplimentul alimentar inovator, creat pentru a sprijini și îmbunătăți memoria. Această formulă avansată conține ingrediente care au fost selectate cu grijă pentru capacitatea lor de a stimula funcțiile cognitive și de a îmbunătăți capacitățile de memorare. Prin combinarea extractelor naturale Beta- alanina, Ginkgo biloba și taurina ele promovează sănătatea creierului, ajutând la îmbunătățirea memoriei, concentrării și clarității mentale. Este un adjuvant valoros pentru cei care doresc să-și optimizeze performanța mentală și să-și mențină sănătatea creierului pe termen lung.
Combinația sa unică de ingrediente, precum și vitamine esențiale, este formulată pentru a îmbunătăți funcționarea cognitivă și pentru a spori capacitatea de învățare și memorare.
 MEMORY BOOSTER MBS72 poate ajuta la creșterea fluxului de sânge către creier, ceea ce poate îmbunătăți funcția cognitivă, inclusiv memoria, concentrarea și capacitatea de a rezolva probleme. De asemenea, ingredientele active din acest supliment ajutând la protejarea creierului împotriva stresului oxidativ și a inflamației
Consumul regulat al acestui supliment poate fi benefic pentru persoanele de toate vârstele, dar în special pentru cei care doresc să-și sprijine sănătatea cognitivă și să-și îmbunătățească memoria în mod natural și eficient.

Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.