Salt la conținut

KIRRANO® - O VIAȚĂ FĂRĂ PAUZĂ!

Coș

Doctor ginecolog cu peste 20 de ani experiență, Livia Pavelescu, explică beneficiile produsului natural pentru ameliorarea simptomelor menopauzei

5 motive pentru care trebuie să Încerci EVER18BAR

Pentru că suntem siguri în eficiența produsului, îți garantăm ameliorarea simptomelor în decurs la primele două săptămâni de consum.

1. Susține echilibrul hormonal

Ever18Bar conține ingrediente atent selectate care ajută la menținerea echilibrului hormonal, aspect crucial în timpul menopauzei, când fluctuațiile hormonale pot cauza simptome neplăcute.

Mai multe detalii

2. Ameliorarea cuprinzătoare a simptomelor menopauzei

Produsul abordează o varietate de simptome ale menopauzei, cum ar fi bufeurile și schimbările de dispoziție, oferind o soluție completă pentru confortul femeilor în această perioadă.

Mai multe detalii

3. Confort și bunăstare generală

Formula este concepută pentru a sprijini nu doar simptomele specifice menopauzei, ci și starea generală de bine, contribuind la o tranziție lină și la menținerea vitalității în această etapă a vieții.

Mai multe detalii

4. Soluție convenabilă și eficientă

Ever18Bar elimină necesitatea utilizării mai multor produse sau intervenții invazive, oferind o modalitate convenabilă și eficientă pentru femeile care doresc să gestioneze menopauza într-un mod natural și sănătos.

Mai multe detalii

5. Ingrediente naturale și active

Produsul include ingrediente cheie precum extractul de rădăcină de Cohosh Negru, extractul din floare și fruct de Hamei, Beta-Alanină și vitaminele B5, B9 și B12, care lucrează împreună pentru a susține echilibrul hormonal, a reduce stresul și disconfortul asociate menopauzei, a crește nivelurile de energie și a sprijini sistemul nervos.

Mai multe detalii

☎ Poți comanda și telefonic la numărul +40334630013

Customer Reviews

Based on 6 reviews
67%
(4)
17%
(1)
0%
(0)
17%
(1)
0%
(0)
D
Danila Irina
Am scăpat de bufeuri

Bună ziua. Pana acum o luna aveam cate 3, 4 bufeuri pe noapte, care ma trezeau din somn. Am început sa consum acest produs și pot sa spun ca după circa 8 zile am scapat complet. Poate sunt norocoasa...sau nu știu. Multumesc Kirrano pentru acest produs!!

A
Ana Mollner

EVER18BAR

L
Leschian Rada
Sprijinul femeilor

Acest supliment este cu adevărat eficient în reglarea hormonilor și îmbunătățirea stării mele de spirit. Trecerea prin simptomele menopauzei nu este o experiență plăcută, iar în căutarea unor suplimente naturale de susținere am găsit aceasta, care s-a dovedit a fi o alegere excelentă. Observ că dorm mai bine, am o dispoziție mai stabilă și energia mea este constantă pe tot parcursul zilei.

C
Cristina Gheorghe
Fără bufeuri

Am cumpărat acest produs pentru a diminua bufeurile. Ajută. Deși nu le elimină în totalitate, observ o îmbunătățire atât în frecvența, cât și în intensitatea acestora.

A
Adriana Radu
100% ușurare!

Încă din primele 10 zile, acest produs a avut un efect semnificativ în reducerea transpirațiilor nocturne și a trezirilor multiple pe parcursul întregii nopți, care anterior mă lăsau somnolentă și leneșă pe tot parcursul zilei. Recomandarea surorii mele a fost extrem de valoroasă - mă bucur că produsul funcționează eficient, fiind în același timp natural și lipsit de orice efect secundar după trei săptămâni de utilizare. M-am întors la starea mea normală și sunt profund recunoscătoare pentru somnul neîntrerupt și odihnitor!