Vitamine pentru pielea feței și a corpului

Vitamine pentru pielea feței și a corpului

Pielea feței și corpului la orice vârstă necesită îngrijire și atenție, mai ales după 25-30 de ani, când rezervele interne ale corpului încep să scadă treptat. Îngrijirea externă este foarte importantă, dar nu trebuie să uităm de suportul nutrițional, fără de care îngrijirea pielii nu va fi completă. În articol vă vom spune ce suplimente pot ajuta la menținerea tinereții și frumuseții pielii, la îmbunătățirea stării acesteia și la rezolvarea unor probleme.

 De exemplu, scăpați de uscăciune, reduceți severitatea ridurilor faciale, restabiliți pielea.

La KIRRANO găsiți suplimente  alimentare pentru a te menține tânără și fermă.Colagen Marin o proteină fibrilă care formează baza țesutului conjunctiv și este responsabilă pentru rezistența și elasticitatea acestui.
În piele, colagenul marin îndeplinește multe funcții, dintre care principala este rezistența structurii sale.

 Proprietățile biomecanice, depind în mare măsură de vârstă și grosime. Pe lângă funcția lor structurală, fibrele de colagen mediază interacțiunile dintre celule și reglează procesele celulare, cum ar fi migrația, proliferarea, diferențierea, regenerarea.


Ce tip de colagen se găsește în piele.
În corpul uman, colagenul este implicat în formarea structurilor fibroase și a altor structuri ale matricei intercelulare și membranelor bazale. Principala proteină structurală a pielii, precum și oasele și ligamentele, este colagenul marin de tip I, reprezentând până la 80-90% din toate fibrele de colagen din piele. Este responsabil pentru proprietățile biomecanice ale țesutului conjunctiv, iar dacă sinteza acestuia este perturbată, pielea devine mai puțin puternică.


Cum și de ce scade sinteza de colagen din piele.Pielea este formată din două straturi care diferă ca structură și funcționalitate. Stratul papilar al pielii joacă un rol cheie în furnizarea de substanțe nutritive epidermei și cuprinde numeroase structuri celulare, predominând structurile fibroase. Stratul reticular al dermei este responsabil în primul rând de formarea proprietăților mecanice ale pielii și este dominat de o structură fibroasă, reprezentată de mănunchiuri groase de fibre, ordonate. În schimb, în stratul papilar, fibrele sunt mai subțiri, dispuse oarecum haotic, formând un strat liber.

Alimentația defectuoasă, fumatul, abuzul de alcool și stresul cronic pot duce la întreruperea sintezei de colagen, afectând astfel sănătatea și aspectul pielii. Este esențial să menținem un stil de viață sănătos pentru a susține producția naturală de colagen și a păstra elasticitatea și fermitatea pielii.


Suplimentele alimentare de la KIRRANO pot ajuta la umplerea lipsei de COLAGEN MARIN și la stimularea producției sale naturale.
Colagen marin de tip 1 este esențial pentru menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor, contribuind la hidratarea și elasticitatea pielii, reducerea ridurilor și întărirea structurii părului și unghiilor. Acesta sprijină de asemenea sănătatea articulațiilor și a oaselor, ajutând la regenerarea și fortificarea cartilajului și a țesuturilor conjunctive. Prin formula sa pură și,biodisponibilă colagenul marin de tip 1 promovează un aspect tineresc și o mobilitate optimă.


ANTIAGE AA100 este un supliment premium conceput pentru a combate semnele îmbătrânirii, oferind o formulă inovatoare bogată în antioxidanți, vitamine și minerale esențiale. Acesta contribuie la reducerea ridurilor și a liniilor fine, îmbunătățirea elasticității și fermității pielii, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susținerea regenerării celulare. Utilizarea regulată asigură menținerea unui aspect tineresc și radiant al pielii, susținând în același timp sănătatea generală a organismului.

MULTIVITAMIN WOMEN  este un supliment complet formulat special pentru a satisface nevoile nutriționale ale femeilor, oferind o gamă largă de vitamine și minerale esențiale. Acesta contribuie la susținerea energiei zilnice, îmbunătățirea sănătății pielii, părului și unghiilor, menținerea sănătății osoase și a sistemului imunitar, precum și la echilibrarea hormonală și îmbunătățirea stării generale de bine. Ajută la prevenirea deficiențelor nutriționale și susține vitalitatea și sănătatea femeilor în toate etapele vieții.
Dar nu este vorba doar despre îmbătrânirea biologică. Producția de acid hialuronic este afectată negativ de expunerea prelungită la soare, alimentația proastă, condițiile de mediu nefavorabile, luarea anumitor medicamente și obiceiurile proaste. Prin urmare, pentru a păstra frumusețea și tinerețea pielii, este important să luați suplimente alimentare cu acid hialuronic și vitamine.
Doar 1 pliculeț de complex de frumusețe pe zi îți va umple corpul cu micronurtienți de frumusețe și va promova întinerirea la nivel celular. Pentru a obține rezultate mai bune, se recomandă să luați suplimentul timp de 3 luni.

Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.