Cum funcționează memoria noastră și cum o pompăm.

Cum funcționează memoria noastră și cum o pompăm.


Nu poți rezolva o problemă fără să înțelegi de ce s-a întâmplat. Doar cineva care este familiarizat cu structura sa poate repara o mașină. Și pentru a îmbunătăți memoria, trebuie să știți cum funcționează, prin ce mecanisme funcționează și cum putem influența aceste mecanisme.



Ce ne ajută să ne amintim
Imaginează-ți un cer înstelat. Putem privi în jur și pur și simplu să fim uimiți de numărul mare de stele. Unii dintre ei s-au născut relativ recent, în timp ce alții încep deja să dispară. Aproape același lucru se întâmplă în creier. Amintirile noastre sunt împrăștiate peste el ca stelele de pe cer. Memoria se bazează pe activitatea funcțională a miliarde de celule nervoase - neuroni care sunt strâns legați între ei.
Memorarea informațiilor se datorează  de noi conexiuni neuronale și transmiterii active a impulsurilor electrochimice de la celule la celule. Dar pentru ca acest mecanism să funcționeze ca un ceas, iar memoria să nu eșueze, este important să asigurăm creierului alimentarea activă cu sânge, furnizarea și surse de energie necesare - vitamine, minerale și aminoacizi. Apropo, sistemul nervos este deosebit de sensibil la lipsa de nutrienți  deoarece creierul este unul dintre organele cele mai consumatoare de energie.

 Suplimentele alimentare de la  KIRRANO, sunt create special pentru a îmbunătăți memoria și funcția creierului. Combinația dintre MEMORY BOOSTER MBS72, ENERGY BOOSTER EBS467 și CLEVER OM COM 1485 ar putea să îți ofere un suport comprehensiv pentru funcția creierului, nivelul de energie și starea generală de bine.

 CIRCULATORY BOOSTER CBS051 este un supliment complet.
Cauza declinului cognitiv poate fi o întrerupere cronică a alimentării cu sânge a creierului.Care au roluri importante în menținerea sănătății vasculare. La risc sunt persoanele cu hipertensiune arterială, colesterol ridicat, boli coronariene, tulburări de ritm cardiac, diabet zaharat și coagulare crescută a sângelui. Dacă, în astfel de condiții patologice, o persoană se confruntă cu o scădere a productivității mentale, a capacității de a generaliza informațiile, a ritmului proceselor de gândire și a concentrării atenției, atunci cauza poate fi o întrerupere cronică a alimentării cu sânge a creierului.
Într-o astfel de situație, un specialist poate prescrie un supliment care ajută la îmbunătățirea acestuia. De exemplu, suplimentul pe bază de plante CIRCULATORY BOOSTER CBS051 contribuie la menținerea sistemului cardio-vascular al creierului.  Acesta este un supliment bazat pe extract  din plante standardizat . Îmbunătățește circulația cerebrală, ceea ce înseamnă furnizarea de oxigen și principalul „combustibil” - glucoza - către creier. Extractul de ginkgo biloba normalizează, de asemenea, schimbul de neurotransmițători, care sunt necesari pentru transmiterea impulsurilor între celulele nervoase, le protejează pe acestea din urmă de efectele nocive ale stresului oxidativ și previne formarea trombofilie. Datorită acestor proprietăți, "Pentru o memorie mai bună și o concentrare îmbunătățită.

Mai mult decât glicină
Dacă memoria și activitatea mentală scade din cauza tulburărilor nevrotice, a anxietății crescute, a agresivității, a încărcăturii mari de stres, a senzației de lipsă de energie și vitalitate, se poate recomanda glicina. Nu numai că îmbunătățește performanța mentală, dar acționează și ca un neurotransmițător inhibitor - reduce stresul psiho-emoțional, ameliorează stresul, agresivitatea și conflictul și îmbunătățește somnul. Într-un cuvânt, ajută să te concentrezi asupra muncii mentale și să nu fii distras din nou de stimuli externi.
Glicina are, de asemenea, proprietăți antidepresive, ajută la menținerea bioenergiei creierului la un nivel ridicat și împiedică celulele nervoase să „ardă” prematur din cauza lipsei de oxigen și a stresului oxidativ.
Toate cele trei vitamine B sunt pe bună dreptate numite „vitamine ale creierului”. Ele sunt necesare pentru activitatea cognitivă, sinteza neurotransmițătorilor și producerea energiei necesare unui creier activ. Iar vitamina D3 este implicată în sinteza serotoninei „hormonului fericirii”.

Extinderea memorie.
Această expresie este bine cunoscută de fiecare specialist. Și cu siguranță le va plăcea următorul supliment CLEVER OM COM1485 este un supliment excelent pentru îmbunătățirea funcției creierului și a memoriei. Bogat în vitamine esențiale și alte ingrediente active, aceste suplimente alimentare efervescente promovează concentrarea mentală, stimulează capacitățile fizice și psihice deși, credem noi, nu numai ei! Acesta este un supliment alimentar cu șapte ingrediente active pentru funcția activă a creierului și a memoriei.Bogat în vitamine esențiale și alte ingrediente active asigură stabilitatea atenției pe o perioadă lungă de timp, memorarea noilor informații și transferul acesteia din memoria de scurtă durată în memoria de lungă durată.
Iată o recapitulare a beneficiilor și a ingredientelor principale: De aceea, suplimentul ajută nu numai la creșterea performanței mentale și a vitezei de gândire, la îmbunătățirea concentrării și acurateței, dar și la menținerea energiei durabile, la reducerea oboselii și a nivelului de stres.  Pentru un jucător de Sport, un astfel de complex va ajuta să câștige un joc pe computer, pentru un manager de top - să găsească o idee de afaceri genială și pentru un student cu succes la test sau un examen.

Hai să susținem structura musculară nervoasă și consumul de energiei.
Eliberați potențialul creierului dvs cu MAGNITEN MGT10. Această băutură revoluționară nu doar potențează memoria, concentrarea și energia mentală, dar și asigură un aport esențial de nutrient inclusiv magneziu și vitaminele B, pentru un creier sănătos și vital. Acest supliment puternic conține vitamine care reglează activitatea hormonală și sprijină absorbția de fier, promovând astfel o memorie mai bună, concentrare îmbunătățită și energie mentală crescută. Chiar și individual, aceste suplimente sunt importante pentru susținerea funcției cognitive și a sistemului nervos. Și în combinație, ele ajută la îmbunătățirea performanței creierului - claritatea gândirii, memoria, concentrarea și capacitatea de învățare, îmbunătățesc circulația cerebrală și furnizează creierului.
Asigurați-vă că memoria și concentrarea dvs. sunt la cote maxime aceste suplimente nu numai că susțin funcționarea normală a sistemului nervos, dar și promovează o circulație sanguină sănătoasă, esențială pentru un creier alert și eficent.
 Alegeți opțiunea și lăsați-vă memoria să nu piardă nici măcar o informație importantă!

Lasa un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.